Merkcreatie

Steek boven de rest uit met een op maat gemaakte huisstijl voor jouw bedrijf.

Merkcreatie is het ontwerpen en uitvoeren van het bedrijf in een vorm van een huisstijl, oftewel het merk. Om op te vallen is het belangrijk jouw merk een uitstraling te geven die het merk omschrijft. Online Expressions zorgt ervoor dat de merkcreatie wordt gemaakt naar de producten/diensten van jouw onderneming. We nemen dit uit jouw handen waardoor jij kunt doen wat je het beste kan. 

Natuurlijk wordt er gekeken naar het merk zelf, maar ook de doelgroep is erg van belang. Hierop wordt ingespeeld en kijkt Online Expressions naar de doelen om deze te behalen. Of het nu voor een restaurant, kledingmerk of een project is, we zijn altijd bereid om voor jou te werken.

We zullen ervoor zorgen dat wat wij maken, goed in de smaak zal vallen en onder de aandacht komt bij jouw doelgroep. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Huisstijl makers

Subdiensten

Content marketing bureau Den Haag

Huisstijl & identiteit

Een professionele huisstijl zorgt voor een mooi uiterlijk en is het een nieuw begin van elk bedrijf. Of dit nu de start of een frisse verandering is. Het zorgt ervoor dat jij laat zien wat jouw bedrijf inhoudt.

Online Expressions content marketing bureau

Campagnes

Door middel van je campagnes te vormgeven in jouw huisstijl, zal je bedrijf meer onder de aandacht komen bij de juiste doelgroep. Hierdoor zul je sneller jouw doelen behalen.

Content marketing bureau Rotterdam

Visuele elementen

Jouw huisstijl zal doorgetrokken worden in meerdere visuele elementen. Denk bijvoorbeeld aan een website, briefpapier, visitekaartjes etc.